Comanda produselor

 1. Comanda telefonica
  Puteti oricand sa comandati telefonic la +40 259 467 208. Un operator va prelua comanda dumneavoastra si va inregistra datele de facturare si adresa de livrare.

 2. Comanda pe e-mail
  Puteti oricand sa comandati printr-un e-mail trimis la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
  E-mailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa va putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator va va contacta telefonic si va confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra.

 3. Comanda online
  CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.
  Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.
  Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca societatea NOVATEX SRL poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de NOVATEX SRL, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.
  NOVATEX SRL poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in cazul in care datele furnizate de catre CLIENT pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.