Novatex

 

Novatex își coase producția la butonieră - Interviu Piața Financiară

SECVENȚE LA VÂRSTA MAJORATULUI

Novatex își coase producția la butonieră

Interviu cu Angela TEBIEȘ, General Manager, Novatex Oradea

Novatex a împlinit 18 ani. Este o firmă bihoreană care a crescut, s-a consolidat, și acum, la ceas de majorat, se pregătește să facă o schimbare majoră de macaz atât în planul activității sale, dar și la nivel de management.

Citește mai departe...

SPOT DE PREZENTARE COMPANIA NOVATEX GEOSINTETICE ROMANIA

Suntem bucurosi sa va prezentam spotul de promovare al companiei noastre.

Misiunea companiei este de a derula parteneriate de succes pe termen lung.

Compania NOVATEX activeaza pe piata din Romania inca din anul 1996. Domeniul de activitate il constituie importul si distributia accesoriilor, pieselor de schimb si a consumabilelor pentru industrie. In prezent, un sector important in activitatea noastra il constituie materialele geosintetice.

Reprezentam in Romania companii de prestigiu si oferim clientilor nostri produse si servicii de calitate, intr-un parteneriat atractiv. Asiguram suport tehnic sub forma de consultanta sau predimensionare pentru diferite aplicatii din domeniul constructiilor, asistenta tehnica in toate etapele realizarii unui proiect precum si servicii de montaj cu echipe specializate.

Novatex ofera clientilor o gama larga de produse pentru diverse proiecte din domeniul cosntructiilor:

- Geotextile tesute;
- Geotextile netesute;
- Geocompozite antifisura;
- Geocompozite pentru armare;
- Geocompozite drenante;
- Geogrile;
- Membrane HDPE;
- Geocelule;
- Saltele bentonitice;
- Saltele de nisip;
- Saltea antierozionala;
- Novabags;

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe pagina noastra www.geosintetice.novatex.ro sau telefonic la numarul: + (40) 259 467 208

NOVATEX - Aparitie Revista Constructiilor

 

Capture

Novatex este prezent si in editia lunii Noiembrie in Revista Constructiilor 2017.  

Oferim solutii tehnice pentru lucrari de infrastructura, hidrotehnice, civile si ecologizari. Produsele pe care le comercializam sunt: Geotextile tesute si netesute, geogrile si geocompozite de armare, saci geotextili, saltele antierozionale, geocompozite drenante, membrana lestanta de nisip, geocelule, geocompozite antifisura, membrana HDPE si GCL (bentonitica).

Pentru informatii suplimentare si oferte personalizate va stam la dispozitie la numarul de telefon:0799 099 604 sau adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.