Returnarea produselor

Dreptul de Retur in 30 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.novatex.ro. Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, trebuie sa trimiteti un email cu datele dvs pentru identificare, cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Comenzile speciale realizate pe baza mostrelor nu se pot returna. Returul produselor se poate face DOAR prin serviciul de curierat Hermes Curier.

Puteti solicita returnarea produsului daca:

  • Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site:
    - Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se stabileste inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de NOVATEX SRL.
  • Produsele sunt nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau coletele prezinta deteriorari:
    - Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
  • Produsele v-au fost livrate gresit:
    - Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de NOVATEX SRL.

Pentru solutionarea rapida a sesizarilor apasati AICI

ATENTIE:
NOVATEX SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele comandate si instalate neconform specificatiilor tehnice si nu va restitui contravaloarea acestor produse. De asemenea nu acceptam la retur produsele decat in starea in care au fost primite (in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale) si nici produsele din categoria comenzi speciale (produse care nu au fost pe stoc si au fost aduse la cererea clientului).