Novatex

 

Material netesut diferite gramaje TNT - STOC Disponibil !

TNT Material Netesut Spunbond

TNT, material netesut
Gramaje: 12gr, 15gr, 30gr, 40gr, etc.
Latimi: role cu latimi variate.
Culori: Alb, Negru, Bej, Gri.
Pret 4,90 EURO pe kg + TVA (sunati pentru confirmare pret)

Tel. 0731 844 755.

Oferta este supusa unor termene si conditii.

Let's Do It Novatex

Echipa NOVATEX si-a adus aportul in cadrul celei de-a 5-a editii a campaniei de curatenie "Let's Do It, Romania!. Voluntarii au colectat toate tipurile de deseuri, de la PET-uri, ambalaje sau produse voluminoase din plastic, la sticla, hartie, carton, doze de aluminiu, materiale textile, imbracaminte, incaltaminte si multe altele in zona localitatii Ocna Sugatag, Jud. Maramures.

Citește mai departe...

Novatex își coase producția la butonieră - Interviu Piața Financiară

SECVENȚE LA VÂRSTA MAJORATULUI

Novatex își coase producția la butonieră

Interviu cu Angela TEBIEȘ, General Manager, Novatex Oradea

Novatex a împlinit 18 ani. Este o firmă bihoreană care a crescut, s-a consolidat, și acum, la ceas de majorat, se pregătește să facă o schimbare majoră de macaz atât în planul activității sale, dar și la nivel de management.

Citește mai departe...

Novatex - Parinte adoptiv

De la inceputul acestui an Novatex a ales sa participe la campania de adoptie initiata de Gradina Zoologica Oradea. Astfel prin adoptia unui ponei pe nume NOVARA, echipa noastra se bucura de un nou membru si incurajeaza in continuare sa se alature si alte companii acestei initiative.

Citește mai departe...

Spot de prezentare compania Novatex SRL

Suntem bucurosi sa va prezentam spotul de promovare al companiei noastre. 

Misiunea companiei este de a derula parteneriate de succes pe termen lung.

Novatex SRL activeaza pe piata din Romania inca din anul 1996. Domeniul de activitate il constituie importul si distributia accesoriilor, pieselor de schimb, consumabilelor pentru industrie.
Novatex ofera clientilor o gama larga de produse pentru activitati si categorii precum:

- Taiere sala croi;
- Coasere;
- Calcat si termocolare;
- Finisaje, etichetare, marcare;
- Materiale, accesorii;
- Masini, utilaje, piese de schimb, scule;
- Adezivi, uleiuri;
- Hard Tools(Cuie, capse, pistoale, piese de schimb);
- Ambalare si utilat spatii;

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe pagina noastra www.novatex.ro sau telefonic la numarul: + (40) 259 467 208

Facebook: https://www.facebook.com/NOVATEXSRL/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/25054647/
Google+: https://plus.google.com/u/0/102425895162021214161

Cautati un furnizor serios?

Cei 15 ani ani de experienta in domeniul industriei de mobilier si acoperirea nationala ne califica pentru un parteneriat de succes pe termen lung care sa asigure dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Regasiti mai multe informatii in aparitiile noastre din noile numere ale revistelor Mobila (click PDF) si RWIM (click PDF)

Reclama

Sustinem initiative frumoase ! Un Workshop autentic "coasem IE"

Ne dorim sa sustinem astfel de initiave, ce pot transmite mai departe arta mestesugului popular si a coaserii IEI in special !

Novatex a avut placerea sa participe alaturi de mai multe doamne ce si-au propus sa transmita mai departe aceasta traditie care ne reprezinta.

Citește mai departe...

Planuri mari in casa noua - Interviu Revista Mobila

Intr-un interviu acordat Revistei Mobila, managerii companiei Novatex prezinta perspectivele de viitor pe care le au in vedere incluzand un portofoliu numeros de furnizori diferiti, o gama de produse mereu adaptata la cerintele clientilor si o echipa devotata acestei activitati.

Mai multe informatii (PDF)

Echipa NOVATEX si membrii clubului LIONS, ajutoarele de nadejde ale lui Mos Craciun !

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, echipa NOVATEX impreuna cu doamnele de la clubul LIONS Oradea au organizat un eveniment caritabil, strangere de cadouri pentru copiii din zone defavorizate: incaltaminte, articole vestimentare, jucarii, alimente si alte lucruri.

Citește mai departe...

Novatex - Expozant BIFE-SIM 2013

In ultimii doi ani, Novatex a expus produsele comercializate in cadrul Targului National SIMEXPO.

Pentru anul 2013, in conditiile in care cele 2 targuri nationale s-au reunit intr-o singura manifestare, Novatex a ales sa participe cu un stand generos de 52 metri patrati.

Citește mai departe...

Colindul de sarbatori este prezent si la Compania Novatex !

Compania Novatex a primit cu bucurie colindatorii mici si mari la sediul din Oradea. Va multumim frumos!

Colindatori Novatex.jpg

Ac special pentru materiale groase si pasi sariti - Seria NY2

Odata cu cresterea performantei si vitezei masinilor de cusut, problemele legate de - pasii sariti - duc la mari neplaceri legate de produse defectuoase si pierderea productivitatii. Seria NY2 de la ORGAN reduce preocuparile legate de cresterea vitezei de lucru si de prevenire a pasilor sariti..

ny2

Citește mai departe...

Piese de schimb

Novatex este furnizor de piese de schimb pentru industria textila de foarte multi ani.

Am reusit sa dezvoltam parteneriate cu diversi producatori, astfe incat in masura sa va oferim piesele cerute: Piciorus, bobina, placa transportoare, suveica, mosorel, dispozitiv bordator, etc.

Avem pe stoc sau aducem la comanda o gama foarte variata de piese de schimb pentru diverse utilaje textile: masini de cusut, prese de calcat, masini de croit, etc.

Solicitati-ne o oferta de pret pentru piesa de schimb, mentionand codul acesteia, daca doriti un produs original sau/si copy part.

Ac ce previne pasii sariti si ruperea firului de ata - Seria SK1

Ultimele descoperiri in prevenirea pasilor sariti depasesc performantele modelelor anterioare de ac cu tija indoita. Comparatiile facute de noi indica o reducere cu 30% a incidentei pasilor sariti. Un alt beneficiu suplimentar fata de alte ace cu tija indoita este reducerea cazurilor de rupere a atei...

SK

Citește mai departe...